STARK TL 4500 & TL 7500 -TIELANAT - Stark
STRONG, STRONGER, STARK

STARK TL 4500 & TL 7500 -TIELANAT

Ominaisuudet

 

STARK TL 4500 & TL 7500 -TIELANAT

STARK TL 4500 & TL 7500 -tielanat ovat suunniteltu tien muotoiluun, reikäsarjojen ja reunapaltteen poistoon.

Tielana on ketterä patentoidun kääntyvän rengaspakan ansiosta, joka mahdollistaa myös rapuohjauksen eli koirakäynnin (”CRAB STEERING”). Tämän ansiosta tielanalla voidaan hoitaa myös pehmeitä teitä, kun peruskone on mahdollista pitää keskellä tietä. Kääntyvä rengaspakka on ketterä myös kapeilla teillä ja tiukoissa mutkissa, joissa tien ulkokurvin lanaus onnistuu kertavedolla. Tielanaa on myös helppo peruuttaa ja kääntää. Rengaspakka tiivistää lanatun tien pinnan antaen laadukkaan ja pölyttömän lopputuloksen.

Kaikkien pääterien nosto ja kallistus tapahtuu yhdellä liikkeellä, tämän ansiosta tielana on helppokäyttöinen ja tarkkasäätöinen sekä turvallinen, kun kuljettaja voi keskittyä ajamiseen. Tie voidaan lanata haluttuun kaltevuuteen koko ajokaistan leveydeltä kaltevuusmittaria apuna käyttäen. Lisäleveyttä antavat sivuterä ja rapuohjaus.

Tielana tekee hyvän jäljen, hiekka ja sora virtaavat tasaisesti hyvin suunniteltujen teräkulmien ansiosta (lanausnopeus 10…12 km/h). Karheenlevitin on riittävässä kulmassa ja terä on riittävän korkea varmistaen materiaalin hyvän tasoittumisen tiehen, isot tukipyörät varmistavat tasaisen työnjäljen. Ylimitoitetut hydrauliikkasylinterit takaavat kaikkien terien tarkkasäätöisyyden samalla säästäen hydrauliikkaletkuja ja ‑komponentteja pienen hydrauliikkapaineen ansiosta.

Riittävien teräkulmien ansiosta tielana on kevyt vedettävä, pienentäen polttoaineen kulutusta ja mahdollistaen pienemmän peruskoneen käytön. Tappiterien käyttökulut ovat pienet ja terien huolto on helppoa, koska terät nousevat maasta riittävän ylös.

Turvallisuutta lisää tielanan helppokäyttöisyys ja hyvät huomiovalot (Led-vilkkuvalot) sekä huomiovärinen lokasuoja. Lokasuojan ansiosta tielana myös pysyy puhtaana. Optimaalinen rengaspakan halkaisija antaa hyvän näkyvyyden taakse jo lanatulle pinnalle ja rengaspakan pintapaine on samalla maksimoitu.

Lisävarusteena saatava sivuterä mahdollistaa tienreunojen hoidon eli paltteenpoiston, jolloin sadevedet pääsevät valumaan esteettä ojaan. Radio-ohjaus mahdollistaa kaikkien toimintojen (lisävarusteiden) käytön ja peruskoneen hydrauliikan toimintojen riittävyyden yhdellä ohjaimella. Saatavana myös karheenlevittimen hydrauliikkasäätö, joka mahdollistaa säädön myös ajon aikana

STARK työlaitteen pitkän elinkaaren takaa kotimainen STARK huolto- ja osapalvelu.

Teknologiat

Hydrauliikan tarve:

Kytkentä vähintään kahdella letkulla, vaatii vähintään yhden kaksitoimisen hydrauliikkalohkon.

Vakiovarusteet:

Järeä rengaspakkeri patentoidulla kääntömekanismilla, muovilokasuoja, hydraulinen korkeuden, kallistuksen ja terien ottavuuden säätö, karheenlevitin isoilla tukipyörillä, valot, kaltevuusmittari, työkalulaatikko, karheenlevittimen tasaterät, mekaaninen keskisiiven kääntö polanteenpoistoasentoon, 1 kpl lisälohko, langallinen ohjainyksikkö.

Lisävarusteet:

Tappiterävarustus, sivusiipi 1800 mm (TL 7500), sivusiipi 1220 mm (TL 4500), palteen leikkuri, karheenlevittimen hydraulinen jatke, tukipyörien hydrauliikka, langaton ohjainyksikkö, lisähydrauliikkalohkot.

Tekniset tiedot
Video

Ota yhteyttä tehdasmyyntiin

    Takaisin