STARK RELAX ALUEAURAT - Stark
STRONG, STRONGER, STARK

STARK RELAX ALUEAURAT

Ominaisuudet

STARK RELAX ALUEAURAT

STARK RELAX -alueaura on vahva yleisaura, joka soveltuu erinomaisesti taajama-alueiden kevyenliikenteenväylien ja tieverkostojen puhtaanapitoon.

Alueauraa voidaan käyttää traktoreissa, kiinteistönhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa.

RELAX -teräjärjestelmän ansiosta auran terä pysyy lukittuna. Aurausjälki on tasainen ja polannetta muodostuu huomattavasti vähemmän. Terän osuessa esteeseen teräjärjestelmän lukko laukeaa, terärunko kääntyy taakse ja terä pääsee esteen yli. Tämä suojaa kuljettajaa, työlaitetta ja peruskonetta törmäysvaurioilta. RELAX -teräjärjestelmällä varustettua auraa voi painattaa aurattavaa pintaa vasten, mikä mahdollistaa polanteen poistamisen.

RELAX -alueauran lumen heitto-ominaisuudet ovat erittäin hyvät siiven optimaalisen geometrian ja teräkulman ansiosta. Aura on vakaa työntää jämäkän rakenteensa, edistyksellisen kelluntansa ja optimoidun painonsa ansiosta.

Aurassa on pysty- ja vaakakellunta, joka takaa tasaisen aurausjäljen kovassakin nopeudessa.

AL 3100 R ja AL 3400 R -malleissa kellunta on toteutettu FLOATING FRAME -teknologialla ja isommassa AL 3700 R -mallissa PIN FLOAT -teknologialla.

Aurattaessa aura liukuu vakaasti tukijalasten varassa, jotka ovat ympäripyörivät ja portaattomasti säädettävät. Myös polanteen muodostuminen on vähäistä optimaalisen teräkulman ja painopisteensä vuoksi.

Auraa käännetään kahdella sylinterillä, aurauskulman ollessa ± 38°. Törmäysten varalta auran hydrauliikka on suojattu paineenrajoitusventtiilillä.

Kaikissa RELAX -alueauroissa on pulttikiinnitteiset STARK FIT -sovitteet. Sovitteiden vaihto onnistuu näin ollen vaivattomasti peruskoneen vaihtuessa.

Kun risteyksiä on runsaasti, niin lisävarusteena saatavalla lumistopparilla saadaan laadukasta jälkeä ajoteitä tukkimatta. Lumistopparin kiinnike on aurassa valmiina.

 

Auran erilaiset aurausasennot:

1) Lumentyöntö kuten puskulevyllä

2) Nopeavauhtinen auraus samalla heittäen lumen oikealle puolelle

3) Lumenpoisto / -auraus vasemmalle puolelle

STARK työlaitteen pitkän elinkaaren takaa kotimainen STARK huolto- ja osapalvelu.

Teknologiat

Hydrauliikan tarve:

Kytkentä kahdella letkulla, vaatii yhden kaksitoimisen hydrauliikkalohkon. Lumistoppari vaatii lisäksi yhden kaksitoimisen hydrauliikkalohkon tai sähköventtiilin.

Vakiovarusteet:

RELAX- ja STARK FIT -teknologiat, FLOATING FRAME- tai PIN FLOAT -kellunta, kaksoispaineen rajoitusventtiili, kierresäätöiset tukijalat, ympäripyörivät pallonivelöidyt lautasjalakset, lumistopparin kiinnike, heijastimet, huomiotarroitus.

Valinnaisvarusteet:

Useat kulutusterä- ja sovitevaihtoehdot, erilaiset hydrauliikan pikaliittimet

Lisävarusteet:

Lumistoppari, lumistopparin sähköventtiili, Led-valosarja, lumikumi, tukipyörät.

Tekniset tiedot
Video

Ota yhteyttä tehdasmyyntiin

    Takaisin