Stark
undefined
undefined
undefined

STARK saa uuden maahantuojan Norjaan


Norwegian Agro Machinery AS myy STARK tuotteita vmyyntiverkostonsa kautta Norjaan.


Toukokuun 2 päivä Norwegian Agro Machinery AS aloittaa uutena STARK lisälaitteiden maahantuojana maataloussektorilla Norjassa. Tuotevalikoima koostuu korkealaatuisista lumiauroista ja harjalaitteista. - Odotamme innolla työskentelyä Norwegian Agro Machinery AS kanssa. Meillä on nyt käytössä koko maan kattava myyntiverkosto maatalouden asiakkaille. Sen lisäksi, että Norwegian Agro Machinery AS myy STARK -tuotteita saamme myös asiantuntevan ja kattavan varaosa- ja huoltopalvelun uusille ja vanhoille STARK asiakkaille, sanoo Timo Huttunen, LAMETAL Oyn myyntijohtaja.
- Norwegian Agro Machineryn tulevaisuuden strategiassa on ollut saada täysi talvityölaitetuote ohjelma valmiiksi ennen seuraava talvikauden alkua, ja toimitusjohtaja Michael Husfeldt on erittäin tyytyväinen siihen, että tämä on nyt toteutunut.
- On erittäin ilahduttavaa, että voimme esitellä Norwegian Agro Machinery -organisaatiolle uuden yhteistyökumppanimme tienkunnossapitolaitteille. STARKin avulla tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja useille eri asiakassegmenteille, Husfeldt sanoo.
STARKilla on jo kaksi maahantuojaa Norjassa koneurakointiasiakkaille, kun taas Norwegian Agro Machinery AS palvelut kohdistuvat maatalouspuolen asiakkaisiin, jotka käyttävät traktoria monitoimityökoneena. 

 

Tietoa Norwegian Agro Machinery AS -yrityksestä:


Norwegian Agro Machinery AS on CLAAS-traktoreiden ja maatalouskoneiden sekä Lemken, Horsch, Bogballe, Multiva, Göweil, Conor, Samson ja Kivi-Pekka tuotteiden maahantuoja Norjassa.
Norwegian Agro Machinery AS kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Danish Agro-konserni koostuu monista yrityksistä Skandinavian ja Baltian alueella. Danish Agro on Euroopan 6. suurin maatalouskaupan toimija. 

Tietoa STARKista:


LAMETAL Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi Stark -lisälaitteita pyöräkuormaajiin, taajakoneisiin, traktoreihin ja kaivinkoneisiin. Yrityksen päätuotteita ovat erilaiset lumityö- ja harjalaitteet kiinteistöjen ja taajamien hoitoon sekä peräkärryt ja kaivuukauhat maansiirtotöihin. 
Lametal Oy sijaitsee Lapinlahdella noin 60 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Yritys on kehittänyt ja markkinoinut erilaisia lumityö- ja harjalaitteita jo yli 35 vuotta. STARK -myyntiverkosto ulottuu Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan, Islantiin, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Venäjälle ja Saksaan. 


Lisätietoja: 

Michael Husfeldt
Toimitusjohtaja
Norwegian Agro Machinery AS
+45 4051 4826
mihu@da-machinery.dk  

Timo Huttunen
Myyntijohtaja
Lametal Oy
+358 400 466191
timo.huttunen@lametal.fiundefinedundefined
undefined
undefined