Yritys - Stark
STRONG, STRONGER, STARK

Yritys

Lametal Oy

STARK -vahva osaaja

Lametal Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi STARK -työlaitteita pyöräkuormaajiin, kiinteistönhoitokoneisiin, traktoreihin ja kaivukoneisiin. Yrityksen päätuotteita ovat erilaiset lumityö- ja harjalaitteet kiinteistöjen ja taajamien hoitoon.

Lametal Oy sijaitsee Lapinlahdella noin 60 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Yritys on kehittänyt ja markkinoinut erilaisia lumityö- ja harjalaitteita jo yli 40 vuotta. STARK -myyntiverkosto ulottuu Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Islantiin, Viroon, Latviaan, Liettuaan ja Venäjälle.

Järkevä valinta

Stark -tuotteet on alan johtavien urakoitsijoiden valinta, kun tarvitaan laadukkaita työlaitteita aurakseen, hiekoittamiseen ja harjaukseen. Ne ovat kuuluisia toimivuudestaan, kestävyydestään sekä teknisistä ominaisuuksistaan. Stark -työlaitteet liitetään osaksi peruskonetta, joka voi olla traktori, kiinteistöhuoltokone, pyöräkuormaaja tai kaivuri. Työntuottavuus riippuu paljon siitä, millaiset työlaitteet peruskoneeseen liitetään. Laadukkaat STARK -työlaitteet ovat järkevä valinta, kun tehokkuus ratkaisee.

Pitkä kokemus

STARK -tuotteet ovat saaneet alkunsa 1980 –luvun alkupuolella, jolloin niiden kehityksen ja valmistuksen aloitti PK – Peltosalmi Oy. Ensimmäinen STARK -tuote oli traktorin etunostolaite, joka sai pian seurakseen puskulevyn, avoharjan ja alueauran. Vuonna 1987 tuoteoikeudet siirtyivät Lapinlahden Metallityölle, joka myöhemmin muutti nimensä Lametal Oy:ksi. 1990 –luvulla tuotevalikoima laajentui käsittämään myös nivelaurat, keräävät harjakoneet, hiekoittimet ja siipilumikauhat. 2000-luvulla yrityksen markkina-alue on kasvanut Suomen rajojen ulkopuolelle Norjaan, Ruotsiin, Baltiaan, Keski-Eurooppaan ja Venäjälle. Nykyisin tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima erilaisia auroja, harjoja, hiekoittimia, lumikauhoja sekä tielanoja.

Laadukkaasti kotimainen

STARK -tuotteet ovat suunniteltu ammattikäyttöön. Suunnittelun lähtökohtina ovat ensiluokkainen toimivuus, kestävyys ja helppo liitettävyys peruskoneisiin. Kotimaisuus on lisäksi tärkeä osa STARK -työlaitteita. Kaikki STARK -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Yhteydenotto

  Yhteystiedot
  Lassi Mehtonen

  Lassi Mehtonen

  Toimitusjohtaja
  +358 44 758 6100
  lassi.mehtonen@stark.fi
  Vitali Konstantinov

  Vitali Konstantinov

  Myynti, Vientimaat
  +358 44 758 6105
  vitali.konstantinov@stark.fi
  Antti        Vesanen

  Antti Vesanen

  Myynti, Suomi
  +358 44 758 6200
  antti.vesanen@stark.fi
  Pauli Smolander

  Pauli Smolander

  Myynti, Pohjoismaat
  +358 44 758 6103
  pauli.smolander@stark.fi
  Kaija Husso

  Kaija Husso

  Laskutus ja rahtiasiat
  +358 44 758 6201
  kaija.husso@stark.fi
  STARK Varaosat

  STARK Varaosat

  Varaosamyynti
  +358 44 758 6221
  parts@stark.fi