Lametal Oy:lle uusi omistuspohja - Stark
STRONG, STRONGER, STARK

Lametal Oy:lle uusi omistuspohja

Lametal Oy:lle uusi omistuspohja

Lametal Oy:lle uusi omistuspohja – Yrityksen avainhenkilöt sekä Canelco Management Oy vahvistavat tulevaisuutta

 

Lametal Oy:n avainhenkilöt sekä Canelco Management Oy ovat ilmoittaneet allekirjoittaneensa yrityskaupan 2.7.2021.

 

Järjestelyn myötä Lametal Oy:n uusi omistuspohja on:

Avainhenkilöt

Lassi Mehtonen, toimitusjohtaja

Pauli Smolander, myyntijohtaja

Antti Vesanen, myyntipäällikkö

Canelco Management Oy, pääomasijoittaja

 

Lametal Oy:n toimitusjohtajana sekä yrittäjänä jatkava Lassi Mehtonen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen saadessaan yhtiön avainhenkilöt sekä kotimaisen pääomasijoittajan jatkamaan yhtiön kehittämistä. ”Uskon vahvasti, että tällä omistuspohjan muutoksella saamme systemaattisesti kasvatettua yhtiötä eteenpäin.” Lassi Mehtonen sanoo.

 

Lametal Oy:n myyntijohtajana aloittava Pauli Smolander kertoo yrityksen tavoitteen pysyvän samana – Lametal Oy:n missio on kehittää tuotteitaan palvelemaan asiakkaidemme tarpeita. ”Asiakkaidemme sekä jälleenmyyjiemme kuuntelu ovat Lametal Oy:n kehityksen merkittävä inspiraation lähde ja tästä inspiraatiosta luomme asiakkaillemme vielä entistäkin laadukkaampia tuotteita. Vakiintuneiden markkinoiden lisäksi haemme dynaamisesti uusia vientialueita.”

 

”Kokonaisuudessaan me Lametalilla uskomme, että yrityksen valmistamien STARK-työlaitteiden ja erinomaisen jälkimarkkinoinnin avulla luomme asiakkaillemme sekä jälleenmyyjillemme ainutlaatuisen tuotevalikoiman ja palvelulupauksen” Mehtonen ja Smolander summaavat.

 

Lisätietoja:

 

Lassi Mehtonen

Toimitusjohtaja

Lametal Oy / Lapinlahden Konepajat Oy

lassi.mehtonen(a)lametal.fi

044 758 6100

 

Lametal Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi STARK -työlaitteita pyöräkuormaajiin, kiinteistönhoitokoneisiin, traktoreihin ja kaivinkoneisiin. Yrityksen päätuotteita ovat erilaiset lumityö- ja harjalaitteet kiinteistöjen ja taajamien hoitoon.

Lametal Oy sijaitsee Lapinlahdella ja kehittää sekä markkinoi erilaisia lumityö- ja harjalaitteita. STARK -myyntiverkosto ulottuu Suomen lisäksi mm. Pohjoismaihin, Baltiaan sekä Venäjälle. Kaikki STARK -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa jo yli 40 vuotta.

 

Lapinlahden konepajat Oy omistaa 100 % operatiivisesta yrityksestä Lametal Oy.

 

Canelco Management Oy on suomalaisia teollisia pk-yrityksiä omistava vastuullinen sijoitusyhtiö. Yhtiön rooli on omistusjärjestelyn mahdollistaja ja teollisen liiketoiminnan kehittäjä.